Producten
ZitelementenAnchor
Privacy & akoestische oplossingenAnchor
KapstokkenAnchor
TafelsAnchor
WandgarderobesAnchor
KledinghangersAnchor
Brochurehouders en opbergsystemenAnchor
GarderoberekkenAnchor
WhiteboardsAnchor
ParaplustandaardsAnchor
PlantenbakkenAnchor
PapierbakkenAnchor
Terug naar overzicht

Tastbare producten die tot de verbeelding spreken

Een perfecte werkplek. Dat willen we allemaal. En we willen allemaal een andere. Want net als mensen, verschillen organisaties en ruimtes. Cascando ondersteunt u bij het invullen van uw unieke, ruimtelijke behoeften. Onze ontwerpteams wekken de werkvloer tot leven, helpen u een verbindende ruimte te creëren waarin onze ontwerpen de kers op de taart zijn. Met completerende elementen die uw authenticiteit, charisma en goede smaak tonen.

Geweldige interieurontwerpen moeten ons aanvullen en kwaliteit en relevantie toevoegen aan de manier waarop we werken, vergaderen en eten. Privé of in groepsverband. Samen bieden ze een uitnodigende structuur voor prestaties, maar benadrukken ze tevens de merkidentiteit of werkcultuur van een bedrijf. Het is een vitrine.

Onze ontwerpfilosofie is gebaseerd op deze principes. Wij combineren vorm en functie in innovatieve producten die functioneel comfort en positivisme toevoegen aan de werkvloer. De typische functie van elk ontwerp, de gebruikte kwaliteitsmaterialen en het individuele karakter van de ontwerpers voegen allemaal distinctie toe, terwijl onze collecties toch harmonieus in elkaar overlopen. Tekenen van kracht die tot de verbeelding spreken.

 

Signalling authenticity, charisma and taste.

Share story

Abonneren op de nieuwsbrief

Kom alles te weten over Cascando in onze tweemaandelijkse nieuwsbrief, inclusief de nieuwste ontwerpen, speciale releases en evenementen in de buurt.

Dealer

Het complementerende karakter van Cascando ontwerpen verder ontdekken? Gebruik onze dealer locator en vind de dealer bij jou in de buurt.

Contact

Neem voor meer informatie en vragen contact met ons op

(0)26 35 19 603