Producten
ZitelementenAnchor
Privacy & akoestische oplossingenAnchor
KapstokkenAnchor
TafelsAnchor
WandgarderobesAnchor
KledinghangersAnchor
Brochurehouders en opbergsystemenAnchor
GarderoberekkenAnchor
WhiteboardsAnchor
ParaplustandaardsAnchor
PlantenbakkenAnchor
PapierbakkenAnchor
Terug naar overzicht

Projekt: Pillow Space in Havenhuis Antwerpen.

Welkom in een wereld in wording. In hartje Londen. Open ruimte, verbonden via een kleurrijk, ruimtelijk plan. Met Cascando Pillow Space als een vriendelijke, tactiele en mobiele muur die helemaal geen muur is.

Doel
Klanten van de Photobox Group en hun teams verrassende ervaringen bezorgen. Werkplekken clusteren rondom de vele cross-functionele teams die autonoom en merkoverschrijdend werken. De vier verdiepingen tellende, volledig open ruimtes van het hoofdkantoor ontdoen van een traditionele bureauomgeving. Elk team een verscheidenheid bieden aan flexibele werkplekken, dagelijkse staplekken en samenwerkingsruimten.

Kenmerken
De vier verdiepingen van het hoofdkantoor van de Photobox Group hebben een kleurcodering volgens de CMYK-formule die de basis vormt van al het drukwerk. Deze verdiepingen omringen een groot industrieel atrium – een speciale evenementenruimte die overal in het hoofdkantoor te zien is en die gebruikt zal worden voor vergaderingen van het hele bedrijf, evenementen om kennis te delen en als ontmoetingsplaats voor de technische en creatieve sectoren in Londen.

Resultaat
In lijn met de ruimtelijke plannen van Oktra hebben we een nieuwe ruimte gecompleteerd rond samenwerking en reactief werken, waardoor medewerkers de vrijheid krijgen om te innoveren en invloed uit te oefenen op het bedrijf en hun carrière. Met de Pillow Space als een vriendelijke, tactiele en mobiele muur die helemaal geen muur is.

Share story

Abonneren op de nieuwsbrief

Kom alles te weten over Cascando in onze tweemaandelijkse nieuwsbrief, inclusief de nieuwste ontwerpen, speciale releases en evenementen in de buurt.

Dealer

Het complementerende karakter van Cascando ontwerpen verder ontdekken? Gebruik onze dealer locator en vind de dealer bij jou in de buurt.

Contact

Neem voor meer informatie en vragen contact met ons op

(0)26 35 19 603