Producten
ZitelementenAnchor
Privacy & akoestische oplossingenAnchor
KapstokkenAnchor
TafelsAnchor
WandgarderobesAnchor
KledinghangersAnchor
Brochurehouders en opbergsystemenAnchor
GarderoberekkenAnchor
WhiteboardsAnchor
ParaplustandaardsAnchor
PlantenbakkenAnchor
PapierbakkenAnchor
Terug naar overzicht

Onze zitelementen, jouw wensen

Crematorium Usselo is het grootste crematorium in Nederland. Het is gelegen in Enschede. Daar waar veel crematorium vaak als oud worden bestempeld wil Crematorium Usselo het verschil maken: “een fris, modern crematorium dat perfect voldoet aan de wensen en eisen van nabestaanden in deze tijd.” Momenteel wordt er verbouwd.

Het bestaande pand blijft in tact. De bestaande ruimtes worden lichter en opener door nieuwe glazen puien. Waar mogelijk worden ze ruimer gemaakt. Er komt een terras én er komen twee professionele horecakeukens. Maar vooral: het interieur ondergaat een metamorfose. Alle ruimtes krijgen een eigen kleurstelling: rustige, natuurlijke kleuren zodat ruimtes ontstaan waar het prettig is om in te verblijven.

Onze Team-serie is een perfecte aanvulling op de wensen van Crematorium Usselo. De serie bestaat uit meerdere producten: banken in verschillende afmetingen (zelf te configureren), met of zonder ruglening, een poef, maar ook aanvullende elementen zoals stopcontacten en panelen. Ook de stoffen en kleuren kun je zelf vaststellen. Wij zorgen voor de functionaliteit en kwaliteit, jij bepaalt de uitvoering. In dit geval heeft Crematorium Usselo gekozen voor een mix tussen donker en licht, passend bij de rest van het interieur. Met de laatste puntjes op de i kan men in september 2019 bij een prachtig crematorium in Enschede terecht die aansluit bij de wensen van de hedendaagse nabestaanden.

In samenwerking met: BCT Architecten, Boerhof Projectinrichters en Crematorium Usselo.

Share story

Abonneren op de nieuwsbrief

Kom alles te weten over Cascando in onze tweemaandelijkse nieuwsbrief, inclusief de nieuwste ontwerpen, speciale releases en evenementen in de buurt.

Dealer

Het complementerende karakter van Cascando ontwerpen verder ontdekken? Gebruik onze dealer locator en vind de dealer bij jou in de buurt.

Contact

Neem voor meer informatie en vragen contact met ons op

(0)26 35 19 603