Producten
ZitelementenAnchor
Privacy & akoestische oplossingenAnchor
KapstokkenAnchor
TafelsAnchor
WandgarderobesAnchor
KledinghangersAnchor
Brochurehouders en opbergsystemenAnchor
GarderoberekkenAnchor
WhiteboardsAnchor
ParaplustandaardsAnchor
PlantenbakkenAnchor
PapierbakkenAnchor
Terug naar overzicht

Onze zitelementen bij Coop Zwitserland

Omdat onze zitelementen binnen de Team-serie in zoveel verschillende stoffen en kleuren leverbaar zijn passen ze altijd bij je plek waar je ze wilt gebruiken. Daarnaast zijn ze ontzettend functioneel. Je kunt er stopcontacten in laten verwerken en er zelfs tijdschriftenhouders of plantenbakken aan koppelen. Daar werk je lekker van!

Coop heeft Betz (een van onze resellers) de opdracht gegeven om een grote wachtruimte in te richten en Betz heeft daarbij gebruik gemaakt van de mogelijkheden van onze Team-serie.

We ontwerpen en produceren producten die interactie stimuleren in functionele en inspirerende ruimtes. Onze producten ondersteunen Coop bij het bereiken van hun doelstelling: “Met een nog sterker en uitgebreider netwerk van fysieke winkels en online handel, staan ​​we dichter bij onze klanten dan ooit tevoren. Deze nabijheid stelt ons in staat de behoeften van onze klanten beter te begrijpen en het verschil te maken in termen van kwaliteit en klanttevredenheid.” – Hansueli Loosli, voorzitter van de raad van bestuur van Coop.

Bron: https://betz-designmoebel.ch/content/referenzen.html

Share story

Abonneren op de nieuwsbrief

Kom alles te weten over Cascando in onze tweemaandelijkse nieuwsbrief, inclusief de nieuwste ontwerpen, speciale releases en evenementen in de buurt.

Dealer

Het complementerende karakter van Cascando ontwerpen verder ontdekken? Gebruik onze dealer locator en vind de dealer bij jou in de buurt.

Contact

Neem voor meer informatie en vragen contact met ons op

(0)26 35 19 603