Producten
ZitelementenAnchor
Privacy & akoestische oplossingenAnchor
KapstokkenAnchor
TafelsAnchor
WandgarderobesAnchor
KledinghangersAnchor
Brochurehouders en opbergsystemenAnchor
GarderoberekkenAnchor
WhiteboardsAnchor
ParaplustandaardsAnchor
PlantenbakkenAnchor
PapierbakkenAnchor

Fuse. Staal en eiken, een volmaakte combinatie

 • Plus
  Close Basket

  Bijzettafel Basket is vervaardigd uit stalen draden die op ingenieuze wijze met elkaar zijn verweven en op de bodem samenvloeien tot een vijfhoek. De vorm van het stalen blad maakt het mogelijk meerdere tafels op een speelse manier tegen elkaar te plaatsen. Leverbaar in 2 kleuren. Hoogte 50 cm.

 • Plus
  Close Pillow Round

  De Pillow wall panelen zijn er nu ook in het rond. Met diameters van 80, 120 en 160 cm zijn prachtige geluidsabsorberende ontwerpen mogelijk voor alle wanden bij de ingang, in de hal of in kantoor. De afstand vanaf de wand is zelf te bepalen eventueel deze laten overlappen...

 • Plus
  Close Fuse

  Fuse is ontstaan vanuit het idee hout en staal samen te laten vloeien. Prachtig gevormde eikenhouten staanders gecombineerd met zorgvuldig afgeronde stalen delen in de kroon. Jassen kunnen worden opgehangen aan de grote haken bovenop de staanders of aan de kleinere haken ertussen. Kleurencombinaties maken het mogelijk om Fuse toe te passen in vers..

Productoverzicht

Alle producten

Kendo. Eiken, zwart en messing

 • Plus
  Close Kendo

  Kendo is een iconische kapstok ontworpen met een simpel uitgangspunt: eiken stokken die zorgvuldig in elkaar vallen, prachtig met expressieve hoek, elke zijde in symmetrie. De verfijnde verbinding tussen de eiken stokken laat zien dat ieder detail volledige aandacht heeft gekregen. Kendo kan naar eigen smaak worden geconfigureerd met verbindings..

 • Plus
  Close Rombo

  Rombo is een diamant-vormige plantenbak, maar kan ook dienen als tafeltje of bijzet krukje. Rombo is verkrijgbaar in verschillende hoogtes en kleuren, een serie met diverse speelse configuraties. Mix en match Rombo om een levend ecosysteem te creëren. Beschikbaar in 42/54/66 x 80 x 44 cm (h x w x d)  

Productoverzicht

Alle producten

Plus. Excellentie in eenvoud

 • Plus
  Close Plus kledinghanger

  De Plus kledinghangers hebben geraffineerde afgeronde hoeken. Passend voor ieder type jas of vest en bevat een extra lus voor sjaals. Beschikbaar in vijf eigentijdse kleuren. Plus hangers kunnen gebruikt worden in combinatie met buizen van 32 mm of minder.

 • Plus
  Close Plus

  De Plus kapstok kan worden gevuld met 8 - 12 Plus haken, 4 - 6  Plus kledinghangers of een combinatie van beiden (3 kledinghangers + 3 haken of 4 kledinghangers + 4 haken). Past zich makkelijk aan naar ieder kantoor en de wensen hiervoor. De haken kunnen aan de binnenkant van de kroon worden geplaatst. Dit zorgt er tevens voor dat de kapstok ten a..

Productoverzicht

Alle producten

Pully. Creeërt de informele meet-up

 • Plus
  Close Pully barkruk

  De Pully serie is ontstaan vanuit het bieden van informele overleg plekken in kantoren.  Na de succesvolle introductie van de Pully poef, was het ontwerpen van een Pully barkruk een logisch vervolg. Het eigenwijze karakter van de poef is vertaald naar een stabiele kruk op drie poten, die door zijn oriëntatie een herkenbaar gezicht heeft gekregen...

 • Plus
  Close Pully tafels

  De Pully tafels zijn ontstaan vanuit het bieden van informele overleg plekken in kantoren. Naast de werkplek en vergaderruimtes is er in werkomgevingen veel behoefte aan mogelijkheden voor kort informeel overleg. De Pully serie is hiervoor ontworpen, zowel zittend als staand overleggen. Alle tafels in deze serie bevatten een tactiel aangenaam blad ..

 • Plus
  Close Pully

  Pully is een poef met een eigen vorm, speels en eigenwijs. Het leren handvat zorgt ervoor dat de poef makkelijk mee te nemen is van ruimte naar ruimte. Flexibiliteit en comfort in iedere werkplek.

Productoverzicht

Alle producten

Team. Inspiratie kent geen grenzen

 • Plus
  Close Basket

  Bijzettafel Basket is vervaardigd uit stalen draden die op ingenieuze wijze met elkaar zijn verweven en op de bodem samenvloeien tot een vijfhoek. De vorm van het stalen blad maakt het mogelijk meerdere tafels op een speelse manier tegen elkaar te plaatsen. Leverbaar in 2 kleuren. Hoogte 50 cm.

 • Plus
  Close Team BSM

  Team Basic Seating Module (BSM) biedt met haar aantrekkelijk en representatieve design, zitplekken voor iedere entree of informele vergaderruimte. De Team BSM is nu ook beschikbaar als hoek element 90 of 120 graden. De poten van Team BSM zijn van eikenhout en hebben een zwarte, witte of naturel finish. Het toevoegen oplaadpunten is mogelijk.

Productoverzicht

Alle producten

Abonneren op de nieuwsbrief

Kom alles te weten over Cascando in onze tweemaandelijkse nieuwsbrief, inclusief de nieuwste ontwerpen, speciale releases en evenementen in de buurt.

Dealer

Het complementerende karakter van Cascando ontwerpen verder ontdekken? Gebruik onze dealer locator en vind de dealer bij jou in de buurt.

Contact

Neem voor meer informatie en vragen contact met ons op

(0)26 35 19 603