Producten
ZitelementenAnchor
Privacy & akoestische oplossingenAnchor
KapstokkenAnchor
TafelsAnchor
WandgarderobesAnchor
KledinghangersAnchor
Brochurehouders en opbergsystemenAnchor
GarderoberekkenAnchor
WhiteboardsAnchor
ParaplustandaardsAnchor
PlantenbakkenAnchor
PapierbakkenAnchor
Terug naar overzicht

Drie beurzen in één maand

Leon Waltmans (Managing Director): “We hebben in een kort tijdsbestek van een maand drie beurzen gehad, in New York, Rotterdam en in Chicago. Drie beurzen achter elkaar kost enorm veel energie en dat is in onze geschiedenis niet eerder voorgekomen. Maar het levert nog meer energie op.

Vanuit de markt kregen we veel complimenten. De vibe op de stands was goed en de vormgeving werd positief ontvangen. Op de Amerikaanse markten kregen we reacties als “this is what we need!”.

Dat laat zien wat goed teamwerk oplevert.

Het publiek was enthousiast! Dat is waar we weer extra energie van krijgen om de beste en mooiste producten te maken die qua vormgeving maar zeker ook qua functionaliteit een positieve bijdrage leveren aan ieders werkomgeving.

Momenteel zijn we druk bezig met het doorontwikkelen van onze website en webshop om zo onze klanten wereldwijd op de meest gebruiksvriendelijke manier te bedienen.”

Share story

Abonneren op de nieuwsbrief

Kom alles te weten over Cascando in onze tweemaandelijkse nieuwsbrief, inclusief de nieuwste ontwerpen, speciale releases en evenementen in de buurt.

Dealer

Het complementerende karakter van Cascando ontwerpen verder ontdekken? Gebruik onze dealer locator en vind de dealer bij jou in de buurt.

Contact

Neem voor meer informatie en vragen contact met ons op

(0)26 35 19 603