Producten
ZitelementenAnchor
Privacy & akoestische oplossingenAnchor
KapstokkenAnchor
TafelsAnchor
WandgarderobesAnchor
KledinghangersAnchor
Brochurehouders en opbergsystemenAnchor
GarderoberekkenAnchor
WhiteboardsAnchor
ParaplustandaardsAnchor
PlantenbakkenAnchor
PapierbakkenAnchor
Terug naar overzicht

De drie nieuwste kapstokontwerpen

Het eerste podium voor onze nieuwe kapstokontwerpen was op de beurs in Keulen. Maar het enthousiasme gaat verder dan de Duitse markt. Ook in Europa en Amerika krijgen onze nieuwe kapstokken de nodige aandacht.

Designkapstok: Kendo

Kendo is een iconische kapstok, ontworpen door de Amsterdamse designer Peter van de Water. Een kapstok met een simpel uitgangspunt: zorgvuldig vervaardigde eikenhouten stokken die mooi in een expressieve hoek vallen, elke kant in symmetrie. De verfijnde verbinding tussen de stokken geeft blijk van de grootste aandacht voor detail.

Designkapstok: Fuse

Fuse is een gebalanceerde kapstok met een stoere uitstraling. Het ontwerp is gebaseerd op de combinatie van prachtig bewerkte eikenhouten staanders met afgeronde stalen haken. Ook een ontwerp door Peter van de Water.

Designkapstok: Plus

De Plus kapstok van ontwerper Robert Bronwasser is zo ontworpen dat hij zo min mogelijk ruimte inneemt, maar tegelijkertijd presteert hij als een ‘Atlas’ voor alle jassen in uw directe omgeving. Hangers en haken worden aan de binnenkant van het ophangplatform geplaatst. Dit zorgt voor een visueel rustig beeld op ooghoogte en een strakke uitstraling. De zachte vierkante vormen en vriendelijke grafische lijnen passen bij iedere moderne stijl en maken de ruimte compleet.

Share story

Abonneren op de nieuwsbrief

Kom alles te weten over Cascando in onze tweemaandelijkse nieuwsbrief, inclusief de nieuwste ontwerpen, speciale releases en evenementen in de buurt.

Dealer

Het complementerende karakter van Cascando ontwerpen verder ontdekken? Gebruik onze dealer locator en vind de dealer bij jou in de buurt.

Contact

Neem voor meer informatie en vragen contact met ons op

(0)26 35 19 603