Producten
ZitelementenAnchor
Privacy & akoestische oplossingenAnchor
KapstokkenAnchor
TafelsAnchor
WandgarderobesAnchor
KledinghangersAnchor
Brochurehouders en opbergsystemenAnchor
GarderoberekkenAnchor
WhiteboardsAnchor
ParaplustandaardsAnchor
PlantenbakkenAnchor
PapierbakkenAnchor
Terug naar overzicht

Het kantoor van Cascando is ons thuis

Als je je gelukkig voelt op je werkplek verzet je bergen werk. Het realiseren van een vertrouwde en comfortabele werkomgeving draagt hieraan bij. Op het kantoor van Cascando dragen we die visie graag uit. In uitnodigende kantoorwerelden die interactie stimuleren en die onze visie op werken perfect ondersteunen.

Co-creatieve ruimtes, een intiem designcentrum, een duurzaam magazijn en een koffiecorner waar u kunt genieten van een lekkere espresso of latte. En wist je dit: je kunt zelfs jouw elektrische auto opladen via onze zonnepanelen. Gratis. Dat is wat het kantoor van Cascando allemaal biedt, een bruisend designcentrum bij Arnhem waar je zelf de toegevoegde waarde van onze ontwerpen kunt ervaren.

Onze interieurcollectie ondersteunt de werkwereld en zorgt er voor dat het karakter, de cultuur of de identiteit die wenselijk is op elke manier wordt versterkt. We helpen ruimtelijke verandering te perfectioneren. Met doordacht design. Innovatief, authentiek en comfortabel. Producteigenschappen die je in elk Cascando-ontwerp herkent.

Geweldig interieurontwerp moet extra waarde toevoegen aan het grotere geheel en de ruimte maximaal benutten. Hoogwaardige zitelementen, akoestische privacy-oplossingen en originele interieuraccessoires van Cascando doen dat. Ze spreken tot de verbeelding, stimuleren een goede productiviteit en dragen bij aan het welzijn van mensen.

Share story

Abonneren op de nieuwsbrief

Kom alles te weten over Cascando in onze tweemaandelijkse nieuwsbrief, inclusief de nieuwste ontwerpen, speciale releases en evenementen in de buurt.

Dealer

Het complementerende karakter van Cascando ontwerpen verder ontdekken? Gebruik onze dealer locator en vind de dealer bij jou in de buurt.

Contact

Neem voor meer informatie en vragen contact met ons op

(0)26 35 19 603