Nederlands

Ons merk

Cascando is een Nederlandse designmerk. We creëren, ontwerpen en produceren hoogwaardige zitelementen, akoestische meubels en originele interieuraccessoires. We richten ons met deze onderscheidende en moderne interieurproducten op het perfectioneren van inspirerende werkwerelden. Omdat we succesvolle mensen succesvol willen houden.

Cascando gelooft dat je gelukkig voelen op je werk een essentiële succesvoorwaarde is. Vertrouwen in de veiligheid en het comfort van een ruimte is duurzame smeerolie die gevoelens van oprechte verbondenheid kracht geeft. Als mens, als medewerker of als gast. Bij Cascando willen we dat graag bewijzen. Met originele interieurontwerpen. Producten die uitnodigende kantoorwerelden completeren en interactie stimuleren, in functionele en inspirerende ruimtes.

We willen graag dat werken geweldig is. Voor iedereen.

Een kantoor is zoveel meer dan alleen een werkplek. Het is een kleine planeet, een ecosysteem dat teams met elkaar verbindt. Met verschillende ruimtes waarin interieurontwerp mensen stimuleert hun beste prestatie te leveren. Bij Cascando vinden we dat geweldig interieurontwerp daar om draait: er voor zorgen dat mensen zich thuis voelen op de werkplek. Want alleen gelukkige mensen dragen bij aan een positieve werkcultuur en initiëren nieuwe prestaties.

Elke ruimte is het waard te vieren. Wij doen dat. Onze vooruitstrevende interieurproducten perfectioneren ruimtes en geven mensen het gevoel er thuis te horen. Ze creëren uitstraling, scheppen een positieve atmosfeer. Het is een vitaliteit die u terugziet bij onze ontwerpers, bij onze adviseurs en in onze authentieke ontwerpen.

Werken bij Cascando

Als je van Nederlands design houdt, kom je waarschijnlijk graag werken bij Cascando in Duiven. Hier, op ons hoofdkantoor, werken zo'n dertig getalenteerde mensen aan het creëren en fabriceren van interieurproducten waarmee architecten, interieurontwerpers en andere creatieven hun ruimtelijke plannen iets extra’s geven. Wil je samen met hen je ideeën en visies over de toekomst van werken en werkplekken delen? Heb jij de drive om de verwachtingen van onze klanten steeds weer te overtreffen!? Dan komen we graag met je in contact.

Alle vacatures

Designers

Dealer

Het complementerende karakter van Cascando ontwerpen verder ontdekken? Gebruik onze dealer locator en vind de dealer bij jou in de buurt.

Find Dealer

Contact

Neem voor meer informatie en vragen contact met ons op

(0)26 35 19 603