Producten
ZitelementenAnchor
Privacy & akoestische oplossingenAnchor
KapstokkenAnchor
TafelsAnchor
WandgarderobesAnchor
KledinghangersAnchor
Brochurehouders en opbergsystemenAnchor
GarderoberekkenAnchor
WhiteboardsAnchor
ParaplustandaardsAnchor
PlantenbakkenAnchor
PapierbakkenAnchor

Complementing by design

We willen ruimtelijke verandering complementeren. Met volmaakt design. Het is een ambitie die in elk Cascando-product tot uitdrukking komt, een kenmerk dat voortkomt uit onze holistische kijk op ontwerp en wat het moet toevoegen aan het grotere geheel. Dat bereiken is ons doel. Met hoogwaardige zitelementen, akoestische meubelen en authentieke interieuraccessoires die tot de verbeelding spreken.

Bekijk alle nieuwe producten

Stories

Wijzigingen betalingsverkeer

Vanwege de ontwikkelingen bij de Deutsche Bank waren we genoodzaakt om ons betalingsverkeer op een andere manier in te richten. We werken wereldwijd en daarom met meerdere valuta’s. Maar we denken l..

Lees verder link
De gevreesde herrie van een open kantoortuin indammen

De open kantoorruimtes/kantoortuinen/open office – of welke naam je ze ook geeft – hebben flink aan populariteit gewonnen sinds +- 2010, hand in hand met agile werken. Het idee voor de open kantoo..

Lees verder link
Onze zitelementen, jouw wensen

Crematorium Usselo is het grootste crematorium in Nederland. Het is gelegen in Enschede. Daar waar veel crematorium vaak als oud worden bestempeld wil Crematorium Usselo het verschil maken: “een fr..

Lees verder link
Onze zitelementen bij Coop Zwitserland

Omdat onze zitelementen binnen de Team-serie in zoveel verschillende stoffen en kleuren leverbaar zijn passen ze altijd bij je plek waar je ze wilt gebruiken. Daarnaast zijn ze ontzettend functioneel..

Lees verder link
Meer stories
Bekijk alle producten

Duurzaam in design

Wij voelen ons verantwoordelijk voor onze omgeving en hebben grote aandacht voor het milieu. Evenwichtige, positieve groei is waar we winst aan willen ontlenen – voor klanten, leveranciers, ons bedrijf en onze leefomgeving. Voordelen die we behouden door voortdurend nieuwe, hoogwaardige interieurproducten te ontwerpen die een leven lang meegaan.

Een barkruk met een eigenzinnig karakter

Design van Robert Bronwasser

Abonneren op de nieuwsbrief

Kom alles te weten over Cascando in onze tweemaandelijkse nieuwsbrief, inclusief de nieuwste ontwerpen, speciale releases en evenementen in de buurt.

Dealer

Het complementerende karakter van Cascando ontwerpen verder ontdekken? Gebruik onze dealer locator en vind de dealer bij jou in de buurt.

Contact

Neem voor meer informatie en vragen contact met ons op

(0)26 35 19 603