Producten
ZitelementenAnchor
Privacy & akoestische oplossingenAnchor
KapstokkenAnchor
TafelsAnchor
WandgarderobesAnchor
KledinghangersAnchor
Brochurehouders en opbergsystemenAnchor
GarderoberekkenAnchor
WhiteboardsAnchor
ParaplustandaardsAnchor
PlantenbakkenAnchor
PapierbakkenAnchor

Complementing by design

We willen ruimtelijke verandering complementeren. Met volmaakt design. Het is een ambitie die in elk Cascando-product tot uitdrukking komt, een kenmerk dat voortkomt uit onze holistische kijk op ontwerp en wat het moet toevoegen aan het grotere geheel. Dat bereiken is ons doel. Met hoogwaardige zitelementen, akoestische meubelen en authentieke interieuraccessoires die tot de verbeelding spreken.

Bekijk alle nieuwe producten

Stories

Het verbeteren van de nagalm in een open kantoorruimte

De open kantoorruimtes hebben flink aan populariteit gewonnen sinds +- 2010, hand in hand met agile werken. Het idee voor de open kantoorruimte is ontstaan doordat er behoefte was aan co-werken tussen..

Lees verder link
Team Light zitelementen bij crematorium Usselo

Crematorium Usselo is het grootste crematorium in Nederland. Het is gelegen in Enschede. Daar waar veel crematoria vaak als oud worden bestempeld wil Crematorium Usselo hierin het verschil maken: “..

Lees verder link
Onze zitelementen bij Coop Zwitserland

Omdat onze zitelementen binnen de Team-serie in zoveel verschillende stoffen en kleuren leverbaar zijn passen ze altijd bij je plek waar je ze wilt gebruiken. Daarnaast zijn ze ontzettend functioneel..

Lees verder link
De drie nieuwste kapstokontwerpen

Het eerste podium voor onze nieuwe kapstokontwerpen was op de beurs in Keulen. Maar het enthousiasme gaat verder dan de Duitse markt. Ook in Europa en Amerika krijgen onze nieuwe kapstokken de nodige ..

Lees verder link
Meer stories
Bekijk alle producten

Duurzaam in design

Wij voelen ons verantwoordelijk voor onze omgeving en hebben grote aandacht voor het milieu. Evenwichtige, positieve groei is waar we winst aan willen ontlenen – voor klanten, leveranciers, ons bedrijf en onze leefomgeving. Voordelen die we behouden door voortdurend nieuwe, hoogwaardige interieurproducten te ontwerpen die een leven lang meegaan.

Een barkruk met een eigenzinnig karakter

Design van Robert Bronwasser

Abonneren op de nieuwsbrief

Kom alles te weten over Cascando in onze tweemaandelijkse nieuwsbrief, inclusief de nieuwste ontwerpen, speciale releases en evenementen in de buurt.

Dealer

Het complementerende karakter van Cascando ontwerpen verder ontdekken? Gebruik onze dealer locator en vind de dealer bij jou in de buurt.

Contact

Neem voor meer informatie en vragen contact met ons op

(0)26 35 19 603