Nederlands

We simply want work to be great.

For everyone.

Ons Merk

The power of a space is made from

the sum of its parts.

Alle producten

Rombo verrijkt de werkomgeving

van Wien Energie

Naar project

Projecten

Rombo Planters verrijken de werkomgeving van Wien Energie

Met de opening van het nieuwe hoofdkantoor van Wien Energie in Wenen zullen ongeveer 2.500 werknemers worden ondersteund door nieuwe en heldere kantoorlandschappen van Schenker Salvi Weber. Een uitgeb..

Learn more link
Pole position bij het Olympic House van het IOC

Wat doe je als je tijdens een sneeuwstorm het iconische Olympic House van het Internationaal Olympisch Comité in Lausanne betreedt? Precies! Je hangt je met sneeuw bedekte jas onmiddellijk te drogen ..

Learn more link
Pillow Space voor Oktra

Welkom in een wereld in wording. In hartje Londen. Open ruimte, verbonden via een kleurrijk, ruimtelijk plan. Met Cascando Pillow Space als een vriendelijke, tactiele en mobiele muur die helemaal geen..

Learn more link
Pillow Space in Havenhuis Antwerpen.

Het nieuwe Havenhuis in Antwerpen lijkt te zweven boven het oude gebouw. Het representeert het idee van een enkele, vloeiende gevel als een organisch object. Deze voormalige brandweerkazerne heeft nu..

Learn more link
Alle projecten

Stories

Kendo & Fuse Movie

Bekijk de making of Kendo & Fuse! Een korte film over Kendo en Fuse. Twee van onze nieuwste kapstokken ontworpen door Peter van de Water. Kendo & Fuse zijn de nieuwste toevoegingen in onze collecti..

Learn more link
Pully barkruk voor informele meet-ups

Na de succesvolle introductie van de Pully poef, was het ontwerp van een Pully barkruk een logisch vervolg. Door designer Robert Bronwasser Met de uitgebreide Pully serie - van de hand van ontwerper..

Learn more link
Cascando op de beurs in Rotterdam

Van 5-7 juni 2019 stonden we met onze nieuwste producten op Design District in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Tijdens 19-22 mei 2019 hebben we onze nieuwe kapstokken al gepresenteerd in New York. ..

Learn more link
Team Light zitelementen bij crematorium Usselo

Crematorium Usselo is het grootste crematorium in Nederland. Het is gelegen in Enschede. Daar waar veel crematoria vaak als oud worden bestempeld wil Crematorium Usselo hierin het verschil maken: “..

Learn more link
Alle Stories

Ons merk

Cascando is een Nederlands designmerk. We maken, ontwerpen en produceren interieurproducten van hoge kwaliteit. We focussen ons altijd op mensen en hun werkgeluk. We simply want work to be great.

Ons merk

Dealer

Het complementerende karakter van Cascando ontwerpen verder ontdekken? Gebruik onze dealer locator en vind de dealer bij jou in de buurt.

Find Dealer

Contact

Neem voor meer informatie en vragen contact met ons op

(0)26 35 19 603