Werken bij Cascando

< Back

Vacatures

Werkvoorbereider

 

 

Bedrijfsprofiel:

 

Cascando is een Nederlands designmeubelmerk. De collectie omvat innovatieve zitsystemen, akoestische werkplekelementen en fraaie interieuraccessoires. Cascando producten worden wereldwijd toegepast door architecten, woon- en projectinrichters voor het creëren van inspirerende woon- en werkomgevingen.

Cascando kent een dynamische, internationaal georiënteerde bedrijfscultuur waarin samenwerking, innovatie en vakmanschap de basis vormen voor succes. Om onze groei in goede banen te leiden zijn wij op zoek naar een:

 

Werkvoorbereider

 

In deze nieuwe functie maak je op basis van klantorders de productieplanning voor de afdeling assemblage en bereid je de productiewerkzaamheden voor. Daarnaast organiseer je de inkoop van materialen. Je plaatst bestellingen en stemt deze af met leveranciers. Je draagt zorg voor de juistheid van stuklijsten en maakt kostprijscalculaties en werkinstructies. In deze uitvoerende en coördinerende functie lever je een wezenlijke bijdrage aan de continue verbetering van de kwaliteit van onze producten en processen. Je hebt veel intern contact en zorgt voor een goede afstemming met verkoop, productontwikkeling, productie en magazijn.

 

Functie eisen:

 

Je beschikt over een afgeronde opleiding op MBO/HBO niveau en hebt relevante werkervaring. Je bent goed in plannen en organiseren en werkt nauwkeuring en gestructureerd. Je communiceert en overlegt helder en bent commercieel ingesteld. Je hebt cijfermatig inzicht en bent bekend met het werken met ERP systemen. Je functioneert zowel zelfstandig als in teamverband.

 

Dienstverband:

 

Wij bieden een uitdagende fulltime functie binnen een bedrijf met kansen en mogelijkheden.