Pillow Space

previous / next
< Back to Privacy en akoestische oplossingen
Pillow Space

Designed by Robert Bronwasser

Pillow Space is een akoestische room divider met een ongekende functionaliteit. Het hoogwaardige akoestisch materiaal absorbeert omgevingsgeluiden en draagt bij aan een prettige akoestiek.

De standaard versie van Pillow Space heeft aan de voor‐ en achterkant een akoestisch paneel en is aan beide zijden gesloten.

Wij bieden de mogelijkheid uw divider perfect te laten aansluiten op uw wensen. Aanvullend kan uw Pillow Space aan de buitenkant worden voorzien van jashaken en tijdschrifthouders. De binnenkant kan uitgevoerd worden met een garderobestang, schappen, brochurehouders en kan eventueel afgesloten worden met een deur. De bovenzijde van de kast kan worden voorzien van een geïntegreerde plantenbak. Er is een brede keuze uit afmetingen, stoffen en kleuren.

 

Geluidsabsorptie leverbaar in standaard en premium uitvoering. Paneel gemonteerde accessoires zijn uitsluitend in combinatie met standaard geluidsabsorptie mogelijk.

De familie groeit

De bekroonde Pillow Space-elementen combineren ruimteverdeling, geluidsabsorptie en allerlei functionele aanvullingen in één product. Er zijn nu ook nieuwe functies leverbaar. Laden helpen u uw werktafel netjes opgeruimd te houden, terwijl u uw persoonlijke bezittingen in lockers kunt wegbergen. Met geïntegreerde lcd-schermen kunt u presentaties geven wanneer u dat wilt. En het volwaardige whiteboard is bijvoorbeeld handig voor brainstormsessies met collega's.

Wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. 
 

Color and material options

P2
P1
P0

> info
close X

Materials

P2
Camira Blazer Light, Camira Synergy 170, Kvadrat Floyd Screen
P1
Gabriel Soul, Gabriel Twist, Gabriel Twist Melange
P0
Camira Cara
 
 

Art. nr.

Dimensions


Product photos