Over Cascando

< Back

Onze visie: het creƫren van een positieve, harmonische omgeving, waar mensen het prettig vinden om te wonen en te werken.

 

Cascando is een snel groeiend interieur design merk. Onze openheid is duidelijke zichtbaar in onze designs. Stuk voor stuk prachtige ontwerpen die onze visie op het hedendaagse leven en werken weerspiegelen: een integrale benadering om een omgeving te creëren waar het heerlijk is om te leven en te werken. Samen of alleen.

  

Jij bent het kantoor. Overal. Een motiverende kantooromgeving faciliteert dit en biedt daarbij intimiteit en deelbaarheid. Dit is de sleutel naar comfortabel werken. Een omgeving die aansluit bij de verschillende wensen van medewerkers en bezoekers. Die relaties verbindt, van klanten tot vrienden. Een prettige werkomgeving die de mensen achter uw merk inspireert. Een duidelijk identiteit ontworpen voor uw bedrijfscultuur. Teamspirit. Wij hopen dat onze designs bijdragen aan de glimlach op uw gezicht.  

 

 

Onze design filosofie is het resultaat van een constante dialoog met de mensen om ons heen. Dankzij hen zijn wij in staat om trends te herkennen en te vertalen in onze designs. Onze interieurproducten hebben altijd tot doel om de kwaliteit van de werkomgeving te verhogen, gezien vanuit productiviteit als sfeerbeleving. Het antwoord op wat mensen fijn vinden en nodig hebben. 


Cascando staat voor kwaliteit.


Cascando werkt met een internationaal team designers. Wij ontwerpen, produceren en assembleren de producten in eigen beheer. Ons proces is erop gericht om vernieuwende en unieke producten te ontwerpen met een eigen identiteit. De stijl, vorm en functie moet bijdragen aan het verbeteren van het werkklimaat in een open kantoorruimte. Onze kwaliteitsstandaarden liggen hoog als het gaat om materiaalkeuze, detailafwerking en duurzaamheid. Onze producten worden via een dealernetwerk in meer dan 40 landen verkocht.  

 

We design. We manufacture. We connect. 

 © 2018 Cascando

Cascando is a registered trademark. All Cascando designs are registered worldwide at the World Intellectual Property Organisation (WIPO) in Geneva. Any infringement of trademark law or design and model law will lead to prosecution.